Maskin & Metall

      Återvinning AB

Vi hämtar upp er metall

 

 

 

Har ni maskiner och metaller som ni vill bli av med. Vi tar emot all typ av metallskrot. Allt från enstaka bitar till långa rör, spisar, kablar, mm. Fri upphämtning inom Vår region .

 

Öppettider i Gävle:

Måndag - Fredag

08.00 - 17.00

 

Öppettider i Göteborg

Måndag - Fredag

07.00 - 18.00

Lördag - Söndag

10.00 - 18.00

 

 

 

 

 

 Våra tjänster Den största delen av verksamheten utgörs av omhändertagande och sortering av metallskrot. Våran målsättning är att göra allt så smidigt som möjligt för våra kunder. Vi erbjuder gratis hämtning inom Gävle. Bemanning inom Industri samt Grovstädning och rivning mm. Till dig som är kund erbjuder vi snabba, flexibla och enkla bemaningslösningar utifrån dina behov med hjälp av kompetent och engagerad personal på alla nivåer, på kort och på lång sikt. Vår målsättning är att skapa långsiktiga och goda relationer samt att bli en bra sammarbetspartner. Nöjda kunder och hög kvalitet säkerställer genom bl.a. följande moment;
- Rätt person på rätt plats hos våra kunder.
- Trevlig och kompetent personal.
- Nöjd Kund Garanti, d.v.s. om kunden av någon anledning blivit missnöjd löser vi problemet.
- Mycket konkurrensmässiga priser.
- Avbeställningsgaranti, d.v.s. avbeställning av order är kostnadsfritt fram till dagen före arbetsstart. Maskin & Metallåtervinning är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen.
Det innebär att vi arbetar med personaluthyrning, rekrytering, entreprenaduppdrag till stora och medelstora företag. Inget jobb är för litet och inget jobb är för stort. Vi arbetar främst med tjänster inom följande affärsområden:
-Återvinning
- Bygg & Rivningsarbeten
- Sanering & Städning
 Copyright © 2010 Alla rättigheter Maskin & Metallåtervinning E-postadress: info@mater.se